La Cuina de La Mossegada

És el més difícil de definir de un restaurant. Si parles de cuina tradicional, algú pot entendre que potser es fan mongetes amb botifarra. Si parles de cuina creativa, un pot pensar en esferificacions, i quan estàs fet un embolic, l’anomenes cuina de mercat o mediterrània.

Doncs a La Mossegada hem adoptat un nou concepte que ens va regalar una clienta de Sant Feliu de Codines, quan desprès de menjar a La Mossegada ens va felicitar i va definir la cuina de l’Ana com CUINA SINCERA

La reflexió posterior ens va confirmar que SINCERA era un concepte que s’avé molt bé amb l’objectiu de l’Ana. Ella pretén donar el millor pels seus clients, treballa amb productes de primeríssima qualitat, els tracta amb molta cura, els combina de la manera més escaient i els serveix amb la millor presentació.

SINCERA vol dir moltes més coses. Tots els que hem tingut quitxalla quan hem anat a un restaurant s’ha donat freqüentment que els primers plats que arriben a taula son els del adults, i els nens estan morts de gana i tenen molt poca paciència. A la Mossegada els primers son els nens, i així podrem assegurar una bona vetllada pels seus pares.  I no parlem quan vas a un bon restaurant i demanes un plat de patates fregides o pollastre arrebossat i el cambrer et diu que el cuiner no te això a la seva carta. Nosaltres ens preguntem:   I el client?

SINCERA va més enllà. Quan un client té un desig o hi ha algun ingredient que no l’hi encaixa dins d’un plat. Llavors l’Ana posa la seva creativitat al servei del client. Per exemple pot preparar plats molt exquisits per un vegetarià.

SINCERA també té significació amb oferir un molt bon àpat a un preu raonable, sense abusar de la butxaca del client i oferint sempre el millor suggeriment possible.

SINCERA quan un client gaudeix d’un plat i demostra que l’hi agradaria saber-lo cuinar ell mateix. L’Ana  el convida a fer-li una pràctica a la cuina de la Mossegada.