La Mossegada és el desig  de l’Ana per demostrar-se a si mateixa les seves capacitats per a satisfer als seus clients.

Des de ben petita, quan tenia 11 anys, va començar a cuinar seguint les instruccions de la seva avia Ana que era cega. Aquesta vivència va poder ser una de les claus per les quals l’Ana té un do especial per la cuina. Llavors es va impregnar de les receptes de la cuina tradicional de la seva mare, la Dorotea, nascuda a “La Línea de la Concepción” des de on  es va emportar a Catalunya una fusió de costums andaluses i angleses.

Fins l’any 2010 només la seva família gaudia de les habilitats culinàries de l’Ana i des de el mes de desembre d’aquell any la seva família ha acceptat compartir-la amb els demés.

Per poder oferir el millor als seus futurs clients l’Ana va anar a perfeccionar les seves habilitats a la reconeguda escola de cuina Hoffman.

Allá es va convéncer de que no podia esperar més a oferir el millor d’ella als clients del seu restaurant.

Des del 14 de desembre de l’any 2010 La Mossegada va esser una realitat. El seu debut fou a la fira gastronòmica de La Marató de TV3 a Vilanova del Vallés. Uns cigrons amb bacallà vna ser el debut.